Benefiční koncert EKU BENE

Jste srdečně zváni na již 22. ekumenický benefiční koncert ve prospěch Dětského diagnostického ústavu, který se bude konat v neděli 9. června 2019 od 16.00 hod. v kostele sv. Antonína Paduánského v Liberci Ruprechticích.

Již mnoho let se křesťanské sbory a hudební tělesa z Liberce a blízkého okolí setkávají na společném koncertě v rámci Týdne modliteb za jednotu křesťanů. Abychom ukázali, že snahu o jednotu myslíme vážně, setkáváme se o slavnosti Seslání Ducha Svatého při dalším koncertě, tentokrát s cílem pomoci potřebným. Těmi jsou už přes 20 let děti z Dětského diagnostického ústavu v Liberci. Svým vystoupením děti koncert každoročně zahajují a i vy můžete patřit k těm, kteří svým potleskem dají dětem zakusit pocit výjimečnosti.

Vstupné na koncert je dobrovolné. Celý výtěžek je vždy před závěrem koncertu sečten a předán zástupci Dětského diagnostického ústavu. Naopak děti z DDÚ připravují pro všechny posluchače drobné dárečky a mají radost, když „právě ten jejich“ si někdo odnese domů.

Po koncertě jsou všichni zváni na faru na čaj a na krátké posezení.

Plakátek: