Ohlášky 13. neděle v mezidobí, 28.6.2020

28.6. neděle 13. neděle v mezidobí
29.6. pondělí slavnost SV. PETRA A PAVLA, APOŠTOLŮ
3.7. pátek svátek sv. Tomáše, apoštola
4.7. sobota památka sv. Prokopa, opata
5.7. neděle slavnost SV. CYRILA, MNICHA A METODĚJE, BISKUPA, PATRONŮ EVROPY

  • V tomto týdnu budou mše svaté v obvyklých časech, dnes byly naposledy v neděli dvě mše sv., od příští neděle se vracíme k běžnému programu – nedělní mše sv. bude v 9 hodin, po ní setkání farnosti na faře.
  • Také na faře bude prázdninový režim – většina setkání i výuka náboženství znovu začnou až v září nebo říjnu, dáme vám včas vědět.
  • protože jsem dostal podnět, aby páteční adorace s výstavem Eucharistie dál trvaly – i s tím, že je možné mě zastoupit při jejich začátku a ukončení akolyty, zkusíme je udržet i přes prázdniny. Vzadu na stolečku se tedy můžete zapsat do rozpisu přítomnosti a od pondělí pak do tabulky na internetu – pokud byste někdo chtěl dostat odkaz na tuto tabulku (a dostávat upomenutí, že je možné se zapsat, dejte vědět Jeronýmovi, nebo na adresu farnosti).
  • Minulou neděli se při sbírce vybralo 4.580,- Kč.
  • Vzadu na stolečku si můžete vzít přihlášky na náboženství v příštím školním roce, předat je můžete na faře, nebo někomu z vyučujících. Je také možnost přihlásit se online na webu farnosti. Informační schůzka s rodiči bude v neděli 6. září po mši sv.

Mějte se krásně o prázdninách a dovolených, přeji vám Boží ochranu a také ať je vám spolu moc hezky!