Ohlášky 5. velikonoční neděle, 10.5.2020

10.5. neděle 5. neděle velikonoční
14.5. čtvrtek svátek sv. Matěje, apoštola
16.5. sobota svátek sv. Jana Nepomuckého, kněze a mučedníka, hlavního patrona Čech
17.5. neděle 6. neděle velikonoční

  • V tomto týdnu budou mše svaté už v obvyklých časech: pondělí až čtvrtek v 8:30, v pátek a sobotu v 18 hod.
  • neděli budou do odvolání dvě mše svaté – v 9 a 10:30 hod.! Povolena je účast 100 lidí bez asistence, takže bychom se měli vejít všichni, pokud se rozdělíme na obě mše, předpokládám, že na tu pozdější by spíše přišly rodiny s dětmi a mladší lidé, kteří také mají více informací z internetu, ale není to povinnost, věřím, že to vše vyjde tak jak má 🙂
  • Pokud jde o pokyny pro účastníky, při příchodu je nutné si desinfikovat ruce, a v kostele pak udržovat od sebe vzdálenost 2 m (kromě členů jedné domácnosti či rodiny), pokud je to možné. Přijímat (kromě vážných důvodů) na ruku a nebude pozdravení pokoje.
  • pátek bude po mši sv. v 18 hodin, tj. přibližně od 18:30 hod., opět příležitost k individuální adoraci. Prosím ty, kdo se chtějí podílet na službě přítomnosti v kostele, aby se zapisovali do rozpisu – v neděli písemně, od pondělí do tabulky na internetu nebo přes br. Jeronýma.
  • Již předem vás chci pozvat na vigilii před slavností Seslání Ducha svatého. Bude 30.5. od 21 hodin a budou při ní také pokřtěny naše katechumenky.

Vzkříšený Kristus ať vám žehná!

Jeroným Jurka ofm, administrátor farnosti, mail: jeronym.ofm@seznam.cz, 608 868 792